Ellae versterkte in 2020 en 2021 NITE/Club Guy & Roni dmv curatie van het NITE hotel, advisering en programma ontwikkeling. Copyright beeld: NITE/Club Guy & Roni

Virtueel theater & podium voor nieuwe vertelvormen

Curatie voor NITE hotel / Club Guy & Roni

In 2020 / 2021 nam Rajae de curatie van het NITE Hotel op zich.

Tijdens de COVID pandemie, werd er een open call OPEN NITES uitgezet waarbij meerdere talenten, ruimte en budget kregen om bij dit BIS gezelschap eigen werk te onderzoeken, maken en presenteren. Rajae werd daarna gevraagd om het artistiek team te versterken, waarbij ze naast het cureren van het NITE hotel, het bedenken en uitvoeren van verschillende andere formats Guy Weizman, Roni Haver en het team van input en netwerk voorzag. Ook werd de er een serie mini videocolleges ontwikkeld en geproduceerd voor de Borderless NITES serie en een NITE Hotel symposium tijdens het Theaterfestival.