Academy > Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Bij Ellae Academy kun je terecht voor mentoring en coaching, individueel of in groepsverband, met als doel je verder te ontplooien als maker. Wij kunnen jou begeleiding bieden over de gehele linie van jouw project, maar je kunt ook bij ons terecht voor ondersteuning bij het opstarten of ontwikkelen van jouw idee. Kortom, wij kunnen een talentontwikkelingstraject op maat maken, die precies aansluit op jouw behoefte.

Ellae heeft een warm netwerk en zet haar netwerk in om veel creatieve impact te maken: voor talent, voor onze producties, voor de sector en voor de maatschappij. Dat doen we met een eigen methodiek en zo bouwen we verder aan een platform dat structureel bezig is met creatieve impact. Wij koppelen alles, zodat iedereen optimaal kan profiteren van ontwikkeling, kansen en groei. Wij geloven er namelijk in dat er genoeg ruimte is voor iedereen om te schitteren en ook dat de wereld er beter en mooier van wordt als kansen gelijker verdeeld worden.

Jong, nieuw of mid-career talent? Wij zijn er voor je en bieden je concrete support
meer info

Eenheid in verscheidenheid

Ellae Academy ondersteunt makers en talenten in hun artistieke en professionele ontwikkeling. Wij zijn er voor iedereen, ongeacht waar je staat in jouw vorming. Misschien heb je een tof idee maar heb je het gevoel dat een verhaal vertellen niet voor jou is weggelegd. Of misschien heb je in het verleden met plezier kunst gemaakt maar heb je die als gevolg van de Corona crisis moeten neerleggen. Dan kunnen wij jou helpen.

Verduurzaam je makerschap

Met Ellae Academy bieden wij een veilige artistieke ruimte, waarin je volledig jezelf kunt zijn als mens en maker, zodat jij je kunt focussen op jouw artistieke ontwikkeling. Makers kunnen één-op-één worden begeleid of in groepsverband. Wij helpen je bij het ontwikkelen van jouw creatieve project(en) en met het onder de aandacht brengen van jouw talent en project(en) in het culturele veld. Don't be shy.... You got this!

uitgelicht