Academy > Zakelijke begeleiding

Zakelijke begeleiding

Wij bieden mentoring en coaching aan op het gebied van concept en uitvoering. Ook kunnen we je helpen met het leren in de markt zetten van jouw project, met behulp van PR en communicatie. Misschien heb je een culturele instelling of opdrachtgever op het oog voor een mogelijke samenwerking. Of misschien ben je je nog aan het oriënteren. Door middel van zakelijke begeleiding en matchmaking kun je worden gekoppeld aan makers en instellingen uit ons netwerk.

Wij helpen je met het opzetten en onderhouden van een duurzame en gelijkwaardige samenwerking. Met het ontwikkelen van jouw projecten, streven we naar een resultaat op de lange termijn. Wij willen dat je nu de ruimte, netwerk en waardering krijgt om jouw eigen projecten te ontwikkelen, maar ook dat je hier op kunt voortbouwen voor in de toekomst. Met Ellae Academy bieden wij makers de ruimte om te komen tot kennisverdieping, nieuwe denkrichtingen, nieuw werk én natuurlijk fair pay.

Afhankelijk van je eigen vragen en toekomstplannen kunnen we in gesprek met elkaar gaan. Ellae kan zo een voorstel op maat maken gebaseerd op jouw plannen en toekomstvisie en Ellae’s expertise en netwerk. Wij zullen aan de hand daarvan een offerte op maat voor je maken.

Vraag PPO aan en krijg 1/3 vergoed!

Werk jij in de creatieve of culturele sector als zzp-er of werknemer en wil jij je verder ontwikkelen? PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Werktuig PPO stimuleert jou door tot maximaal 1/3 van de kosten van een ontwikkelingstraject van Ellae bij te dragen, met een maximumbijdrage van € 2.000 per 12 maanden. De overige kosten moeten gefinancierd worden door de aanvrager, de werkgever of een andere partij. De totale bijdrage die je krijgt van Werktuig PPO en andere partijen mag niet meer zijn dan de totale kosten van je plan. De gemiddelde doorlooptijd van een PPO aanvraag is drie werkdagen.

Wij zorgen voor de kennis en het netwerk dat jij nodig hebt om jouw talent te professionaliseren.
meer info

Zakelijke begeleiding op maat

Ellae biedt praktische ondersteuning aan makers, ongeacht waar je staat in je professionele ontwikkeling. Voor makers met weinig tot geen budget is de groepscoaching een goed begin, omdat we dat laagdrempelig kunnen aanbieden. Voor nieuwe en mid-career makers die al professioneel werkzaam zijn in de sector kan er een maatwerk traject besproken worden. Dan is het ook mogelijk om een PPO aanvraag te doen.

Support bij onderhandelingen

Heb je een steuntje in de rug nodig bij het aangaan van verbintenissen met instellingen of opdrachtgevers, dan kan Ellae je daarin begeleiden. Wij hebben daar veel ervaring in. Indien er budget is dan kunnen we ook specialistisch juridisch advies uit ons professioneel netwerk voor je inwinnen, zodat je snel en helder verder kunt met je makerschap. Dat scheelt uiteindelijk energie en tijd.

uitgelicht