Academy > Mentoring & coaching

Mentoring & coaching

Ellae is een creatief impact platform. Ellae’s missie is om de gender-, cultuur- en sociaaleconomische kloof in de kunst/cultuur/mediasector te dichten, door data te delen om het bewustzijn te vergroten, door te inspireren met onze artistieke producties, door talent te koesteren op onze academie en door de sector te verbeteren en instellingen te helpen met onze adviezen.

Ellae Academy biedt verschillende talentonwikkelingstrajecten aan voor allerlei soorten makers. Wij zorgen voor de ruimte en middelen die jij nodig hebt om jouw talenten te verkennen en te ontwikkelen. Het enige wat jij hoeft te doen, is ervoor gaan. Er is ruimte om vragen te stellen, om onderuit te gaan en weer op te staan. Je kunt er op los experimenteren. Bij Ellae Academy moedigen wij aan om te laten zien wie je bent als maker en als mens.

Wil je persoonlijke begeleiding van Ellae krijgen?

Ellae stelt dit jaar twee beurzen ter beschikking! Ellae kan jou middels een kleine toelage en Werktuig PPO een klein zetje in de door jou gewenste richting geven!  Interesse en wil je contact met ons opnemen? Dat kan en super simpel, stuur een mailtje naar info@ellae.nl of vul hieronder het contactformulier in en vertel ons waarom jij en hoe jij je talenten wilt professionaliseren. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen in het culturele veld tot nu toe, waar je kansen voor jezelf ziet liggen en waar je (nog) tegen belemmeringen oploopt.

Vraag PPO aan en krijg 1/3 vergoed!

Werk jij in de creatieve of culturele sector als zzp-er of werknemer en wil jij je verder ontwikkelen? PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Werktuig PPO stimuleert jou door tot maximaal 1/3 van de kosten van een ontwikkelingstraject van Ellae bij te dragen, met een maximumbijdrage van € 2.000 per 12 maanden. De overige kosten moeten gefinancierd worden door de aanvrager, de werkgever of een andere partij. De totale bijdrage die je krijgt van Werktuig PPO en andere partijen mag niet meer zijn dan de totale kosten van je plan. De gemiddelde doorlooptijd van een PPO aanvraag is drie werkdagen.

Wij zorgen voor de ruimte en tools die jij nodig hebt om jouw talenten te ontwikkelen.
meer info

Individuele begeleiding of in groepsverband

Bij Ellae Academy kun je terecht voor mentoring en coaching, individueel of in groepsverband, met als doel je verder te ontplooien als maker. Wij kunnen jou begeleiding bieden over gehele linie van jouw project maar je kunt ook bij ons terecht voor ondersteuning bij het opstarten of ontwikkelen van jouw idee. Kortom, wij kunnen een talentontwikkelingstraject op maat maken die precies aansluit op jouw behoefte.

Ellaeminati (not so) secret society

Ellaeminati is een 'niet zo secret society', maar wel een met allerlei voordelen om je talent te ontwikkelen, te showcasen en je kennis en netwerk te vergroten. Ellae zal in 2023 beginnen met het aanbieden van groepscoaching, meetups en showcases. Er is namelijk veel behoefte aan offline ontmoetingen, netwerkmomenten, matchmaking en presentatie mogelijkheden.

uitgelicht